Return Policy Page

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 14 dagar från att du har mottagit varan. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag 1. Varan ska vara oanvänd för att returen ska godkännas. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut via e-post. Du kan använda en standardblanketten för utövande av ångerrätten, men det är inte ett krav. Om du önskar använda en standardblankett var vänlig skicka ett e-post till thebelievingmama@outlook.com. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. När du meddelar att du ångrar ditt köp ska meddelandet innehålla ditt namn samt ordernummer.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du ångrar ditt köp kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (exklusive frakten för att skicka tillbaka varan, vilken du står för själv). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att återlämna varan. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Kontaktuppgifter för returer

E-post: thebelievingmama@outlook.com

Reklamation

Om du uppmärksammar något fel på varan har du rätt att reklamera den inom 2 månader från att du har tagit emot varan. Du ansvarar för att skicka tillbaka varan samt för att paketera varan på ett säkert sätt. Om varan är felaktig på grund av produktionsfel har du rätt att välja mellan att få varan reparerad, byta till en ny, felfri vara, få prisavdrag eller få pengarna tillbaka om du väljer att lämna tillbaka varan. Reklamationsrätten gäller ej förslitningsskador. Om felet på varan är ett produktionsfel står vi för alla kostnader vid reklamationen.All categories
Flash Sale
Todays Deal