About Us Page

För och främst vill jag tacka Allah som har gjort det möjligt för mig att starta detta företag. Alla framgång kommer från Honom. Om några felaktigheter skulle uppstår är det på grund av mig och mina brister medan Allah är fri från alla brister. 

The Believing Mama är ett företag som riktar sig till den muslimska mamman och andra muslimska kvinnor. Syftet med företaget är att göra det lätt för den muslimska kvinnan att upprätthålla korrekt hijab. En stor del i detta är att erbjuda kläder som är både bekväma och praktiska för den muslimska mamman som väljer att amma och bära sitt/sina barn. Alla kläder som säljs är därför amningsvänliga. Kläderna är dessutom designade med extra rörelsevidd för att göra det lätt att leka med och ta upp och bära sitt/sina barn. Företaget startades just för att jag, Julia Uusitalo Kemi, ägare, upplevde att det finns en brist i muslimska mammakläder speciellt för mammor som väljer att bära sina barn i olika bärdon. Ibland är det inte praktiskt att bära barnet innanför en jilbab, vilket är designen som många andra företag erbjuder. Av den anledningen har plagg skapats för att fylla ett hål som upplevs finnas på marknaden för den muslimska kvinnan.

Med detta företag hoppas jag att jag kan hjälpa muslimska kvinnor upprätthålla korrekt hijab samt känna sig bekväm både i och utanför hemmet inshaAllah.

All categories
Flash Sale
Todays Deal